یکشنبه ۱۶ بهمن ۱۴۰۱

دسته ها:همه چیز اینگونه آغاز شد

دیدگاه آقای ا. م. در مورد کاسبان روان
کاش فوکو زنده بود وبه کتاب “تاریخ جنون” درباره فرید فدایی ،بیمارستان روزبه وپایان رااضافه میکرد: فصل ۹٫
کاش پزشکان جوان بیمارستان کتاب رابخوانندوآن فصل رابنویسند.

دیدگاه خانم م. ن. در مورد کاسبان روان
بخشی از سخنان دکتر افشین یداللهی عضو کمیته رسانه انجمن روانپزشکان ایران و کمیته روان درمانی (دبیر بخش خانواده درمانی):
“در روانشناختی یک درمان روانکاوی و تحلیلی هم هست که متخصص بهتر است خودش هم مورد روانکاوی و تحلیل قرار گرفته باشد تا بتواند این کار را انجام بدهد. روانکاو باید خودش مورد تحلیل قرار گرفته باشد تا بتواند به روانکاوی و تحلیل مراجعان بپردازد تا مشکلی در روند درمان بیمار ایجاد نشود”۱٫
آقای دکتر یداللهی، شما بگید! چند نفر از سخنرانای دوتا کنگره جعلی مورد روانکاوی و تحلیل قرار گرفته بودن؟ چند نفر از حامیانشون مورد روانکاوی و تحلیل قرار گرفتن؟! صنعتی؟ گوهر؟ دکتر جلیلی؟ دکتر نقوی یا فدایی؟!! لطفا یه کم با این همکاران محترم خودتون در روزبه و انجمن روانپزشکان صحبت کنید، بگید خودشونو به کوچه علی چپ نزنن آخه! آخر حرفاتونم لطفا این آدرس “دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان” رو از دکتر صنعتی بپرسید، خدا خیرتون بده، شاید به شما گفت!!

۱.  https://freudianassociation.org/%D9%BE%D8%B3-%D8%AF%D8%B1-%D8%A7%D9%86%D8%AC%D9%85%D9%86-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D9%BE%D8%B2%D8%B4%DA%A9%D8%A7%D9%86-%D9%88%DA%A9%D9%85%DB%8C%D8%AA%D9%87-%D8%B1%D9%88%D8%A7%D9%86%D8%AF%D8%B1%D9%85/

دیدگاه خانم مرجان م. در مورد کاسبان روان
آقای ل. ق. عزیز
از اینکه خودتان قبول زحمت فرمودید و خود و دوستانتان را در سایت انجمن فرویدی به تمام خوانندگان ما معرفی کردید بسیار سپاسگزاریم. هر چه ما تلاش می کردیم نمی توانستیم چنین معرفی کاملی از شما داشته باشیم. خداوند شما را از صنعتی، همایونپور، نیما قربانی، قورخانه چی، مهدی محمدی (خدا رحمتشان کند!)، استاد پاکروان، فرویدی که به خورد شما داده اند، انجمن روانپزشکان، جناب فدایی و سایر دوستان و هم پالکی ها نگیراد!
پس از انجام این مهم سوالی داشتیم: آقای ل. ق.! دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟!

دیدگاه خانم آ. ف. در مورد کاسبان روان
این دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان هم چقدر تلفات گرفته تا الان! آبروی صنعتی و همایونپور و انجمن روانپزشکان و مکتب روزبه و جناب نقوی و علوم پزشکی تهران و جناب فدایی و… بقیه اسمها هم که هی دارند میان. فکر نکنم انقدر که جناب صنعتی با مدرکش کشته و مرده داد، خوبرویان سمرقند و بخارا داده باشند!

دیدگاه خانم منصوره ا. در مورد کاسبان روان
ای بابا!!
دکتر صنعتی یادش رفته به ویکی پدیا نگاهی بندازه؟ آخه یه خرابکاری تازه دیگه هم هست، شاید هم تازه نیست!
در بخش منابع یکی از عناوین این است:
«محمد صنعتی از تهیه موفق‌ترین برنامه نشر ایران(زرنگار) می‌گوید»
حالا اینو که باز کنی یه محمد صنعتی دیگه است:
«دکتر محمد صنعتی متولد سال ۱۳۳۱ و شهر اردبیل است. تحصیلات دبیرستانی و دانشگاهی را در تهران گذراند. او در سال ۱۳۵۴ از دانشگاه تهران فارغ‌التحصیل شد. درجه فوق لیسانس و دکترای خود را در رشته کامپیوتر در سال‌های ۱۹۷۷و۱۹۸۰ از دانشگاه ایالتی نیویورک دریافت کرد. پس از شش سال تدریس در آمریکا در سال ۱۳۶۴ به ایران بازگشت و شرکت نرم‌افزاری سینا را پایه گذاشت.»
ولی عجب رزومه قشنگیه ها! مختصر ولی مفید و کامل. کاش دکتر صنعتی مجهول المدرک از این دکتر صنعتی معلوم المدرک یاد می گرفت که چطوری خودشو معرفی کنه.
میگم بهتره دکتر صنعتی از خیر ویکی پدیا بگذره هی داره ضایع تر می شه!! فکر کنم انجمن فرویدی به اندازه کافی مشهورش کرده و بهتره از ما به خاطر این سئوالی که ما پرسیدیم و بعدش معروف شد تشکر و قدردانی کنه. سئوال اینه:
« آقای دکتر صنعتی، دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان کجاست؟! »

دیدگاه خانم معصومه ه. در مورد کاسبان روان
دوستان انجمن فرویدی
بعد از خواندن دیدگاه های تان که در این بخش منعکس شده متوجه شدم که با وجود اینکه سال ها تحت آموزش بوده اید و مدام از تعلیم و تربیت و آموزش دم می زنید اما در یک زمینه خاص اصلا آموزشی دریافت نکرده اید. به نظرم شما اصلاً هیچ چیز در مورد «راز» نمی دانید. در این دنیا چیزی به نام «راز» وجود دارد که هر آدمی برای خودش چند تایی دارد. «راز» دقیقا آن چیزی است که آدم نمی تواند به هیچ احد الناسی بگوید. دقت کنید، به هیچ کس نمی شود گفت.
خب به سلامتی پاسخ سؤال خانم منیره ه. هم پیدا شد. محل دقیق «دانشکده روانپزشکان دانشگاه انگلستان» یک راز است که آقای صنعتی سال ها آن را نزد خود نگه داشته. عجب مرد رازنگهداری است این بشر. طفلک چه زجری کشیده همه این سال ها. حالا شما دوستان رازنشناس انتظار دارید بعد از ۳۰ سال، آقای صنعتی به خاطر اینکه برای شما سؤال شده، رازش را فاش کند؟ او حتی این راز را به گهر عزیز هم نگفته. آن وقت شما انتظار دارید به شما بگوید؟ عجب آدم هایی هستید ها!
در ضمن، یک نکته دیگر: ظاهرا هیچ کدامتان فیلم هندی نگاه نمی کنید.

چگونه بفهمیم که بالاخره روانکاو شدیم و از کدام مکتب هستیم؟ [۱]
اگر نه روانکاوی شده اید و نه هیچی و مطمئن هم هستید که چیزی از روانکاوی نمی دانید مشکلتان را به ما بسپارید:

از انگلند بر می گردید.
توسط یکی دو تن از دانشجویانتان که نفوذی هم دارند مورد پرسش قرار می گیرید تا موضع خود را نسبت به فروید روشن کنید. پاسخ شما اصلاً مهم نیست.
آن‌ها اما یک برداشت خواهند داشت و آن اینکه شما یک روانکاو هستید و لاجرم فرویدی!
۱- با استفاده از افاضات آقای دکتر صنعتی در مصاحبه با خانم سوسن شریعتی در http://www.mohammadsanati.net/1390/t/psychoanalyticalthought/522

دیدگاه خانم سمیه ر. در مورد کاسبان روان
«یکی از نقدهای شریعتی به فروید این است که او زن‌ها را از خانه بیرون آورده است اما جالب این که معروف است فروید روانکاوی مذکر را به وجود آورده و در نوشته‌هایش هیچ وقت از واژه‌های her , she استفاده نکرده و حتی اودیپ او هم مرد است.» [۱]
قورخانه چی! تو مگه فایل پنجشنبه های فرویدی شماره ۱۸ رو به همایونپور ندادی؟! خوب به صنعتی هم می دادی که در جریان باشه دیگه! آخه ببین چی می گه!
۱- http://www.mohammadsanati.net/1390/t/psychoanalyticalthought/522

دیدگاه خانم سمیه ر. در مورد کاسبان روان
پزشکان بی انصاف را از نیمه آبان لو بدهید!
قام مقام انتظامی سازمان نظام پزشکی از راه‌اندازی پورتال رسیدگی به شکایات تعرفه‌های پزشکی خبر داد…
کاهش درجه اعتبار بیمارستان ها با تکرار تخلف
وی (دکتر محسن خلیلی- قام مقام انتظامی سازمان نظام پزشکی) با اشاره به تشکیل کمیته های استانی افزود: چنانچه این کمیته در خصوص تخلف تعرفه به نتیجه برسد، بر حسب صلاحدید، مورد یا موارد تخلف را به دادسرای انتظامی نظام پزشکی یا شورای حل اختلاف یا به کمیسیون ماده۱۱ تعزیرات حکومتی معرفی می کند. [۱]
برخورد با پزشکان متخلف؛ از شعار تا عمل
وزیر و معاونان وزارت بهداشت با اشاره به ابلاغ کتاب جدید تعرفه های پزشکی در گام سوم اجرای طرح تحول نظام سلامت، عنوان داشته اند که برخورد با دریافتهای غیرمتعارف یا همان پول زیرمیزی که برخی پزشکان از بیماران خود طلب می کنند، از ۱۵ آبان آغاز خواهد شد. این در حالی است که برخی از دست اندرکاران سلامت، بر این عقیده اند که وعده حذف زیرمیزی، شعاری بیش نیست. [۲]
شیوه نامه اجرایی برخورد با پزشکان زیرمیزی بگیر ابلاغ شد
وزیر بهداشت در راستای سیاست‏های کلی سلامت ابلاغی مقام معظم رهبری، به منظور جلوگیری از وقوع تخلفات در بخش سلامت و رسیدگی به شکایات از عملکرد اشخاص حقیقی و حقوقی فعال در بخش سلامت کشور، «شیوه نامه اجرایی بسته نظارتی اجرای کتاب ارزش نسبی خدمات سلامت» را ابلاغ کرد. [۳]

تیتر این خبر ها رو می خوندم، گفتم پس بالاخره یه خبری از رسیدگی به این اوضاع پزشکای بی مدرک شد، متن رو دیدم، گفتم ای بابا، این وزارت بهداشت بدجور فقط چسبیده به تعرفه!
فقط یه سوال دارم، اگه این زیرمیزی ها معنوی بود و به شکل نامه رو سربرگ دانشکده علوم پزشکی و نامه تو سایت انجمن روانپزشکان و فیسبوک نخستین کنگره خواری و اینا رد و بدل شد تکلیف چیه؟

۱- http://www.jamejamonline.ir/NewsPreview/1703503358956840957
۲- http://www.jamejamonline.ir/NewsPreview/1695769381237385372