شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

«جنباندن» ناخودآگاه خارجی ها در جوار «دم جنباندن» برای صنعتی ها

سه شنبه ۲۴ شهریور ۱۳۹۴

دیدگاه خانم مرجان م. درباره «مافیای روان»
«روایت تکان دهنده از شکنجه معلولان/ استفاده از غل و زنجیر و سگ»

جای رسانه ها خجالت کشیدم، جای بهزیستی، جای قوه قضاییه.
راستی اگر سازمان بهزیستی بجای «جنباندن» ناخودآگاه خارجی هایی که به کنگره ی خواری آمده بودند، به جای «افتخار»!!! به اینکه در کاری که به او مربوط نبوده خودش را بیخود انداخته وسط و مثلا مجوز فعالیت به «انستیتو روانکاوی تهران» داده!!!، و به جای همه کارهای بی ربطی که برای «خودنمایی» در کنگره صنعتی لیستشان کرده بود، همان کار خودش را که رسیدگی به همین مراکز نگهداری از معلولین و عقب مانده های ذهنی است انجام می داد، نه بیخودی پول مردم را برای صنعتی و عمالش خرج کرده بود و نه این شرمساری و سرافکندگی برایش می ماند که در مراکزش بچه ها را شکنجه می کنند. واقعا باید گفت: «ماشاالله بهزیستی ورووجک»!!!

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۲۰