شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:انتخابات 1400، روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، نوستالژی دهۀ شصت «میثم ِبابا»

رزومه پربار میثم لطیفی

میثم لطیفی

soosoo13001300

ما با نظریه “دولت – ملت” مشکل داریم؛ مسئلۀ ما “امام و امت” است.
بذارید ببنیم این گوینده کیه.
تو ویکیپدیا یه صفحه ای هست که در این تاریخ باز شده:
‏پنج سپتامبر سال
فکر میکنید تا امروز که ازش بیست و پنج روز میگذره، چند بار ویرایش شده باشه خوبه؟

۲۷ مرتبه. باور میکنید؟!
یعنی ۲۷ بار این سه تا خط رو چک کرده:
میثم لطیفی (متولد ۱۳۵۷) سیاستمدار ایرانی، معاون رئیس‌جمهور ایران و رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور است. او دانش‌آموخته دکتری مدیریت منابع انسانی و دانشیار دانشگاه امام صادق است.[۲] وی پیش از این رئیس دانشکده معارف اسلامی و مدیریت دانشگاه امام صادق (از سال ۱۳۹۵) بود.[۳]
بیست و هفت بار. بلکه بتونه یه رزومه پرباری بسازه برای خودش.
حالا بریم ببینیم منابع این رزومه سرشار چیه:
۱. شهرآرانیوز (۱۴ شهریور ۱۴۰۰). ««میثم لطیفی» رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور شد+ بیوگرافی و سوابق». fa. دریافت‌شده در ۲۰۲۱-۰۹-۱۲.
۲. ↑ «میثم لطیفی به سمت معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور منصوب شد». ایسنا.
۳. ↑ «بخشی از سوابق اجرایی و علمی میثم لطیفی، رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور». شناسنامه قانون.
***

یعنی آقای رئیسی رفته یکی رو گیر آورده که هیچ رزومه ای ازش وجود نداره. اوه چقدر یادآور سیرکهای صنعتیه که یه مشت آدم بی نام و نشون رو می آورد تو این مملکت که برای مردم ما در ظاهر اظها فضل کنن و در باطن آن کار دیگر کنند.
***
خب بریم سایت شناسنامه قانون رو ببینیم. بالاخره باید به جوانان فرصت داد:
سوابق تحصیلی
دکتری تخصصی مدیریت منابع انسانی، دانشگاه تربیت مدرس (۱۳۸۸)
کارشناسی ارشد پیوسته معارف اسلامی و مدیریت صنعتی، دانشگاه امام صادق علیه‌السلام (۱۳۸۳)
پیش دانشگاهی از مرکز پیش دانشگاهی آیت الله خامنه ای قم (۱۳۷۵)
دیپلم ریاضی- فیزیک از دبیرستان امام رضا علیه السلام قم (۱۳۷۴)

به به !!!
یعنی ایشون انقدر رزومه غنی و پرباری داشته، که لازم دونسته پیش دانشگاهی و دبیرستانش رو هم ذکر کنه. کاش اسم پیش دبستانی رو هم وارد میکرد به غنای رزومه کمک میکرد.

بعد همیچین عجوبه ای، باید بشه رئیس سازمان اداری و استخدامی مملکت ما. دارم فکر میکنم ما داریم تقاص کدوم کارامونو پس میدیم

moradim6099m

@soosoo13001300 باور کنید تا حرفهاشو خوندم از ذهنم گذشت چقدر اینا به اون صنعتی اینا میان. خوب با هم جفت و جورند

sunnyday10987654321

@sunnyday10987654321 یک سرچ مختصر راجع به رزومه میثم لطیفی…. http://meisamlatifi.ir/?p=647…. طرف تو بیست و سه سالگی مشاور امور منابع انسانی شرکت ایران تایر یعنی سال هزار و سیصد و هشتاد.. یعنی رفته کارآموزی دوتا پشه تو هوا کشته، براش شده سابقه اجرایی

sunnyday10987654321

@sunnyday10987654321 بازرس ویژه معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی کشور در وزارت نیرو–طرح تکریم. از بیست و چهار سالگی… از من می پرسی زود بحبوحه انقلاب به پدر مادرش گفتند بدوید بچه بیارین… امور حساس مملکتی بی صاحب نمونه. دیدن هرچه مخ و نابغه است داره از ایران میره…آدم کم میارند. بعد چقدر آدم با سواد و دلسوز در همان زمان‌ها بایکوت شدند.

منبع: صفحه اینستاگرام انجمن فرویدی

تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۰، ساعت: ۱۱:۱۸