شنبه ۶ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد محل تحصیل گهر همایونپور، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

ماشالا بهزیستی ووروجک!

۱

چهارشنبه ۰۳ دی ۱۳۹۳

دیدگاه خانم سپیده در مورد کاسبان روان

برادر من کمی فکر کن!

“مهمان” عزیز
من بارها و بارها سوال شما را در مورد انستیتو روانکاوی تهران دیده ام و هر بار هم با لبخندی از روی آن گذشته ام. با خودم فکر کرده ام که این جوان چقدر ساده دل است که یک چنین پرسشی را مطرح می کند و خواسته ام به شما بگویم که از قدیم گفته اند “اول برادریت را ثابت کن و بعدا ادعای ارث داشته باش”.
آخر شما فکر می کنید که می توان -در همین مملکت شیر تو شیر- از سازمان بهزیستی مجوز انستیتوی روانکاوی گرفت؟ آخر برادر من تفکر هم خوب چیزی است. دکتر صنعتی با آن اهن و تلپش نتوانست از یک ***وزارتخانه*** اجازه یک فلوشیپ ناقابل برای روانکاوی بگیرد آنوقت از یک سازمان متولی ایتام می توان مجوز یک انستیتو را برای روانکاوی گرفت؟!!!
پس چرا هیچکس تا بحال این مجوز را ندیده است؟ حتی خود دکتر مرادی!
یعنی روانکاوی اینقدر یتیم شده؟!
یا این که در این مملکت دیگر سگ صاحبش را نمی شناسد؟!
برادر من کمی فکر کن!

۲

سخنران بعدی این جلسه جناب آقای دکتر مجید رضازاده هستند که به جای آقای دکتر همایون هاشمی رئیس محترم سازمان بهزیستی کشور در این کنگره تشریف آوردند. تقاضا می کنم.

تشویق حضار

به نام خدای مهربان

ضمن خیرمقدم به مهمانان ایرانی و خارجی این کنگره، از برگزارکنندگان این کنگره، انجمن روانپزشکی ایران، آقایان دکتر صنعتی، دکتر جلیلی، دکتر روشنایی و دکتر جلالی تشکر می کنم.

بعد از گذشت یکصد و چهارده سال از نوشته شدن کتاب تعبیر رؤیای دکتر فروید و آغاز درمان روانکاوانه، اینک ما در ایران بر تأثیرات درمان کننده و نوع تفکر ناشی از این ابداع روش شناختی گرد هم آمده ایم تا از رواندرمانی های مبتنی بر تحلیل و روانکاوی سخن بگوییم. سرکار خانم دکتر همایونپور با نوشتن کتاب روانکاوی در تهران به زبان انگلیسی در شناساندن جریان روانکاوی و رواندرمانی تحلیلی ایران به جامعه جهانی نقش ارزنده و درخور تقدیری داشته اند و اینک نیز با برگزاری این کنگره، موضوع روانکاوی در ایران بیشتر و بیشتر نمایان و مشخص می شود. سازمان بهزیستی کشور افتخار دارد که اولین سازمان و نهادی باشد که درمان های تحلیلی و روانکاوانه را به رسمیت شناخت و با ارائه مجوز مرکز تخصصی روانکاوی و رواندرمانی تحلیلی، باب این موضوع را به صورت رسمی باز کرد. اولین مرکز تخصصی که این مجوز را دریافت کرد، انستیتو روانکاوی تهران بود که اینک نیز یکی از مراکز فعال درمانی آموزشی روانکاوی در تهران است. سازمان بهزیستی کشور همچنین مفتخر است که به عنوان یک نهاد رسمی در امر سلامت روانی اجتماعی، به فعالیت های جدی در حوزه سلامت روان و پیشگیری از آسیب های روان می پردازد. آموزش های مهارت های زندگی، فرزندپروری، پیش از ازدواج، زندگی خانواده، اقتصاد خانواده و سلامت جنسی خانواده، ارائه مجوز مراکز مشاوره، آموزش مشاورین و فعالان سلامت روان، خط مشاوره تلفنی ۱۴۸۰ و ارائه مشاوره ها و راهنمایی های تلفنی از فعالیت های جدی سازمان بهزیستی کشور بوده و می باشد. بسیاری از دانش آموخته های روانکاوی زمانی از عمر حرفه ای خود را در همکاری با سازمان بهزیستی بوده اند و ما افتخار می کنیم که بهترین… که برخی از بهترین همکاران ما اینک در زمره بهترین روانکاوان این سرزمین هستند. سازمان بهزیستی کشور یکی از حوزه های فعالیت خود را در سال های پیش رو موضوع غربالگری اختلالات روانشناختی قرار داده است. غربالگری اضطراب در کودکان ۵ تا ۶ سال یکی از فعالیت های فعلی و در دست اقدام ما می باشد که امسال در ۱۵ استان کشور پایلوت خواهد شد. شناسایی کودکان مضطرب و ارجاع به روانشناسان و درمانگران متخصص، حوزه فعالیتی جدیدی است که توسط همکاران من در سازمان بهزیستی فعال شده است. سازمان بهزیستی کشور به عنوان یک نهاد حاکمیتی در امر سلامت روان و به عنوان یک نهاد تخصصی در این حوزه دست خویش را برای یاری و همکاری به سوی شما متخصصین دراز می کند و انتظار همراهی و همکاری دارد. همکاری با انجمن ها و مراکز علمی سیاستی است که ما آن را به صورت جدی دنبال می کنیم. همکاران من در معاونت مشاوره و امور روانشناختی برای این همکاری کاملاً آماده هستند. در پایان ضمن آرزوی موفقیت برای همه متخصصان حاضر، امید دارم که به مهمانان خارجی این کنگره در ایران خوش بگذرد و روزهایی خاطره انگیز را برای آنها فراهم سازد و ناخودآگاه آنها را در این سرزمین کهن به جنبش درآورد. متشکرم.

تشویق حضار

قرائت متن انگلیسی