یکشنبه ۷ آذر ۱۴۰۰

دسته ها:پشت «نقاب» انستیتو! روانکاوی!! تهران: مرکز مشاوره مرادی-مینا با مجوز از بهزیستی!!!، روانکاوی در انجمن فرویدی، سؤالات در مورد مدرک تحصیلی دکتر محمد صنعتی، سور مقصور کاسبان روان

ژیلبرت و گهر و ممد

پنج شنبه ۰۲ دی ۱۳۹۵

سمیه ر.:
در مطلب “بسیار خوب جناب دکتر مرادی عزیز”۱ به تاریخ پنج شنبه ۱۴ خرداد ۱۳۹۴ می خوانیم:
“در سایت انستیتو روانکاوی تهران، بخش درمان ذیل روانکاوی چنین آمده؟
روانکاو کیست؟
انتصاب “روانکاو” توسط قوانین ایران و اغلب کشورهای دیگر محفوظ نشده است؛ هر شخصی، حتی یک فرد تعلیم ندیده، ممکن است از این عنوان استفاده کند. گاهی متخصصینی وجود دارند که از دانش روانکاوی استفاده می کنند ولی از چهارچوب درمانی استاندارد پیروی نمی‌کنند و ممکن است از این عنوان کماکان استفاده کنند. بنابراین حائز اهمیت است که قبل از شروع درمان راجع به تحصیلات درمانگر یا متخصص خود اطلاع پیدا کرد.
روانکاوانِ فارغ التحصیل از انستیتوهای رسمی روانکاوی، آموزش بالینی سخت و طولانی داشته‌اند. کاندیدهایی که برای آموزش در یک انستیتو روانکاوی پذیرفته می‌شوند باید دارای ویژگی‌های اخلاقی، روانی، و حرفه‌ای ممتازی باشند . تمام کاندیدهای پذیرفته شده یک دوره بطور متوسط شش تا هشت ساله آموزش روانکاوی را آغاز می‌کنند .”
و در مطالب “اصلا آن چیزهایی که می گویند، شما داخل آنجا نمی بینید، یک کار دیگری می کنند” ۲ و “واقعا آنجا این احساس را داشتم که کار دیگری می کنند و اهداف دیگری دارند”۳ می بینیم آنچه انجمن پیش بینی کرده بود را. و شباهتی که “دکتر تورج ژیلبرت مرادی”۴ با صنعتی دارد.
یاد این دیدگاه ۱۷ دی ۱۳۹۳ می افتم “دیدگاه خانم/آقای لولیتا خوانی در تهران در مورد کاسبان روان
… گهر جان اگر صنعتی تو را از توی زباله های انستیتو روانکاوی تورج مرادی بازیافت نکرده بود امروز پدرت هم شماره تلفنت را نداشت!”۵
زنده باشد انجمن فرویدی که اینطور ریشه این آدمهای بی ریشه و ریشه خوار را نشان می دهد.

۱- https://freudianassociation.org/?p=29889
۲- https://freudianassociation.org/?p=28833