شنبه ۳۰ شهریور ۱۳۹۸

دسته ها:تجمع ۲۴ ساعته انجمن فرویدی در وزارت بهداشت، درمان و غیره، روانکاوی در انجمن فرویدی، وزیر مستعفی بهداشت

در این طرح «تحول سلامت» جائی برای سؤال «از کجا آورده ای؟» هم تعبیه شده؟

جمعه ۲۹ آبان ۱۳۹۴

سوده رخشا:
” …متأسفانه در یک دهه گذشته اخلاقیات در برخی بخش‌های جامعه پزشکی مانند برخی اقشار جامعه و اصناف کم‌رنگ شده‌است.
این مسئله به همراه برخی قانون‌گریزی، ما را وادار می‌کند اخلاق‌ حرفه‌ای و قانون‌مداری را ترویج دهیم. اگر سعی کنیم هرکس در جایگاه خود طبق قانون و موازین اخلاقی به وظایف خود عمل کند، مسلما این‌قدر مشکل نخواهیم داشت. درحالی‌که طرح تحول سلامت امکان بروز برخی خطاها را از بین برده، تقریبا در زمینه قصور و خطای پزشکی در آستانه بحران هستیم. شورای پیشگیری از قصور و جرائم پزشکی که زیرمجموعه سازمان نظام پزشکی است، اقدامات بسترساز کاهش زمینه جرم را شناسایی می‌کند.”*

آقای عباسی، چند سوال:
این ۲ تای اول را در راستای کمرنگ کردن اشتباه اقشار جامعه نمی پرسم.
آیا بی اخلاقی در جامعه پزشکی خطرش به اندازه دیگر اقشار جامعه و اصناف است؟
آیا در این خاک پاک، هیچ صنف و قشری به اندازه جامعه پزشکی ادعای امامزاده بودن و مطهر بودن و در نتیجه بی نیاز از نظارت بودن، دارد؟
وقتی کسی قانون گزیر است باید فقط “اخلاق‌ حرفه‌ای و قانون‌مداری را ترویج دهیم”؟ بعد می دانید برای جلوگیری از گریزش چه کاری باید بکنید؟
آیا با اگر و مگر از این بحران جلوگیری می شود؟
طرح تحول سلامت امکان بروز کدام خطاها را از بین برده؟
گفتید: ” شورای پیشگیری از قصور و جرائم پزشکی که زیرمجموعه سازمان نظام پزشکی است، اقدامات بسترساز کاهش زمینه جرم را شناسایی می‌کند.” برای بعد از شناسایی چه برنامه ای دارید؟ ضمانت اجرایی آن چیست؟

«شکایات در این زمینه به اثبات نمی رسد»، چون که «خود ما» به آنها رسیدگی می کنیم!

تاریخ انتشار: ۹ آذر ۱۳۹۴، ساعت: ۱۸:۴۸