پنج شنبه ۱۰ آذر ۱۴۰۱

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه، وزیر مستعفی بهداشت

هاشمی تصریح کرد: هیات همراه ایرانی در این سفر دو روزه از «««کمپانی‌های تجهیزات پزشکی بزرگ ژاپن»»» نظیر توشیبا و شیماتسو بازدید داشتند

چگونه کل صندوق ذخیره ارزی را بنام بزنیم!

دستاوردهای سفر دو روزه وزیر بهداشت به ژاپن

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: اطمینان خاطر دارم دستاوردهای سفر به ژاپن می‌تواند در اجرای هرچه بهتر طرح تحول سلامت مفید و موثر باشد.

به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دکتر سید حسن هاشمی پس از بازگشت از سفر دو روزه خود از ژاپن، در خصوص دستاوردهای این سفر گفت: این سفر به دعوت دولت ژاپن، وزیر بهداشت و رفاه این کشور و رییس بخش بازرگانی ژاپن انجام شد.

به گفته دکتر هاشمی، در کشور ژاپن، تفاهم نامه‌ای با وزیر بهداشت و رفاه ژاپن امضا شد که در قالب آن مقرر گردید کارگروه مشترکی از هر دو کشور تشکیل شود که بتواند راه‌های ارتقا و توسعه همکاری‌های مشترک را فراهم کند.

هاشمی با بیان این که ملاقاتی خصوصی درباره همکارهای مشترک با رییس جترو داشتیم، خاطرنشان کرد: در این ملاقات موانع سرمایه‌گذاری دو طرف بررسی شد تا در آینده بتوان مشکلات موجود را هم برای تجار ایرانی و هم تجار ژاپنی برطرف کرد و از این پس دو کشور بتوانند همکاری‌های خود را در حوزه سلامت توسعه داده و در زمینه‌های بهداشتی و پزشکی تعاملات بیشتری با یکدیگر داشته باشند.

وی با اشاره به اینکه در این جلسه سرمایه‌گذاران و شرکت‌های بنام ژاپنی، نمایندگان صنوف مرتبط، رییس اتحادیه شرکت‌های دارویی و رییس اتحادیه شرکت‌های تجهیزات پزشکی شرکت کردند، گفت: امکانات ژاپن در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی بررسی شد. ضمن اینکه پیشرفت‌ها و نیازهای ایران در این حوزه‌ها مورد بررسی قرار گرفت و در خصوص انتقال تکنولوژی و سرمایه‌گذاری مشترک تبادل نظر گردید.

هاشمی تصریح کرد: هیات همراه ایرانی در این سفر دو روزه، از کمپانی‌های تجهیزات پزشکی بزرگ ژاپن نظیر توشیبا و شیماتسو و از تعدادی از بیمارستان‌های ژاپن بازدید داشتند.

بنابر اعلام وب‌دا، وزیر بهداشت در پایان با اشاره به دعوت از وزیر بهداشت و رفاه ژاپن برای سفر به ایران و ابراز تمایل او به انجام هر چه زودتر این سفر، اظهار امیدواری کرد: با توجه به اجرای طرح تحول سلامت اطمینان خاطر دارم در سالی که پیش رو است کارهای بسیاری انجام خواهد شد و در این خصوص دستاوردهای سفر به ژاپن می‌تواند بسیار مفید و موثر باشد.

شایان ذکر است، همکاری در زمینه درمان، آموزش، بهداشت، دارو و تحقیقات نیز از موارد دیگری بود که دو مقام عالی رتبه بهداشتی دو کشور در این سفر به آن تاکید داشتند.

گفتنی است؛ این سفر که با هدف توسعه همکاری‌های دو جانبه در حوزه سلامت صورت گرفت، وزیر بهداشت، با رییس کل سازمان تجارت خارجی، رییس بنیاد صلح ژاپن نیز دیدار و گفت‌وگو و در سمینار تجاری پزشکی ایران و ژاپن سخنرانی کرد.

در این سفر رییس سازمان غذا و دارو و رییس شورای فناوری وزارت بهداشت، دکتر هاشمی را همراهی کردند و همچنین هیات همراه وی از چند شرکت بزرگ تولیدکننده تجهیزات پزشکی و تعدادی بیمارستان بازدید به عمل آوردند.

منبع: ایسنا

تاریخ انتشار: ۲۷ دی ۱۳۹۴، ساعت: ۲۳:۱۷