یکشنبه ۳ مرداد ۱۴۰۰

دسته ها:روانکاوی در انجمن فرویدی، روانکاوی در رسانه‌ها و در جامعه

با تعریف لکان از «ژوئی‌سانس»، اگر واقعاً «متدین» بود که دچار نوروز نمی‌شد!!!

‌اللهیاری:

روش‌های روان‌کاوی به شیوه فروید برای متدینین کاربرد ندارد

رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور با تاکید بر اینکه بسیاری از روش‌های روان درمانی و روا‌ن‌کاوی به شیوه فروید برای یک شخصیت مومن و متدین هیچ کاربردی ندارد، گفت: همه امیدمان این است که از منظر قرآن بتوانیم در حوزه روانشناسی مبانی نظریه شخصیت کامل را برای رشد و تعالی انسان استخراج کنیم.

عباسعلی اللهیاری رئیس سازمان نظام روان‌شناسی و مشاوره کشور در گفت‌وگو با خبرگزاری بین المللی قرآن(ایکنا)، با اشاره به قرآن و دستورات آن برای درمان بیماری‌های روانی و لزوم استفاده بهینه از آن در روانشناسی گفت: ظرفیت بسیار بالایی در قرآن است که اگر روانشناسان کشور بتوانند در دو حوزه روانشناسی و دین شناخت کافی را به‌دست آورند، در درمان بسیاری از بیماری‌های روانی موفق خواهند بود.

وی ادامه داد: روند درمان می‌تواند توسط متخصصان حوزوی و آشنایی آنها با اصول روانشناسی و روان‌درمانی اسلامی و استفاده از منابع قرآنی کارساز باشد.

الهیاری تاکید کرد: ‌همه امیدمان این است که از منظر قرآن بتوانیم در حوزه روانشناسی مبانی نظریه شخصیت کامل را برای رشد و تعالی انسان استخراج کنیم.

قرآن درمان تمام درد‌ها، خستگی‌ها و بیماری‌‌هاست

رئیس سازمان نظام‌ روانشناسی و مشاوره با بیان اینکه قرآن درمان تمام درد‌ها، خستگی‌ها و بیماری‌ را در خود دارد، افزود: تلاش می‌کنیم بتوانیم درمان اختلالات روحی و روانی و همچنین روش‌های مشاوره و روان‌درمانی را از قرآن برای یک مسلمان از منظر بومی و دینی خودمان استخراج کنیم و به آن توجه کنیم.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از روش‌های روان درمانی و روا‌ن‌کاوی به شیوه فروید برای یک شخصیت مومن و متدین هیچ کاربردی ندارد، تصریح کرد: در روانکاوی و روان‌درمانی فروید شخصیت، انگیزه‌ها، اهداف و نیتی دارد که در انسان غیر موحد و غیر مسلمان وجود ندارد. لذا تحلیل آن نیازمند یک تئوری و نظریه جامعی است که باید از منظر قرآن استخراج شود.

منبع: ایکنا

تاریخ انتشار: ۲۸ بهمن ۱۳۹۴، ساعت: ۱۷:۰۰